HESZ  evenement DRAADLOOS is gepland op zondag 3 juni 2018

 

 

 

 

  Straatmuzikantenconcours DRAADloos vrolijkt Zwolse terrassen op!

Zwolle is een stad waar veel musici wonen, werken en studeren. Met de Zwolse Theaters, Poppodium Hedon en de vele liveoptredens in de cafés en restaurants, ontbrak er echter nog één georganiseerd podium. Een podium waar straatmuzikanten hun kunsten kunnen laten zien en horen. In samenwerking met het gelijktijdige cultuurfestival Zwolle Unlimited, heeft de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) sinds 2016 de taak op zich genomen deze lege plek op te vullen door het organiseren van DRAADloos.

DRAADloos is een straatmuzikantenconcours dat op zondagmiddag 3 juni 2018 over de Zwolse terrassen plaatsvindt. Het concours is een van de vele activiteiten die in dit weekend worden georganiseerd. Met enthousiasme is DRAADloos afgelopen jaar ontvangen en ook dit jaar hebben zich al bandjes aangemeld die mee willen doen zelfs vóórdat de inschrijving gestart is.

De voorrondes van de wedstrijd
Verspreid over verschillende terrassen van cafés en restaurants zit deskundige, onafhankelijke jury. De juryleden zijn personen uit de muziekwereld of hebben affiniteit met muziek. Zij beoordelen de optredens aan de hand van vooraf opgestelde criteria. De straatmuzikanten treden per terras een half uur op en gaan vervolgens naar het volgende terras en rouleren met elkaar. Zo krijgen zij de kans om zich een aantal keren te bewijzen voor de jury. De bezoekers van de terrassen kunnen genieten van verrassende optredens die rondgaan.

Spetterende finale
Het concours wordt afgesloten met een spetterde finale van de finalisten van de voorrondes. Zij zullen om 18.30 uur optreden op de  Straattheaterpiste 
(>is op<  Broerenkerkplein, het grasveld  vlakbij de kerk) ,
zodat het hele publiek de acts goed kan beoordelen.   
Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt.

De deelnemers strijden dit jaar om maar liefst drie fantastische prijzen waaronder de DRAADloos-bokaal voor de eeuwige roem. 

1e prijs van een cheque van € 500,- gesponsord door " H E S Z ". 

2e prijs een "draadloze microfoon merk  AKG "  >>  Gesponsord door Muziekhandel Reichenbach  (sinds 1846) 

3e prijs een aantal HESZ-munten t.w.v. €100,= te besteden bij alle deelnemende HESZ-leden in de Zwolse binnenstad.

Voor de meest originele act is er de eeuwige roem en de enige echte DRAADloos-bokaal te winnen.

 

Voor  PROMO 2016          KLIK HIER  

Voor Facebook HESZ       KLIK HIER

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Secretaris HESZ  
Roline Kranenborg,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / M(06)53468250