Zwolle Gaat Vreemd

Zwolle Gaat Vreemd

De inschrijving is geopend t/m donderdag 23 januari. De loting vindt plaats op 26 januari in café de Kuiperij in Zwolle. De voorrondes vinden plaats in verschillende kroegen in Zwolle op 7 maart. De finale zal plaats vinden op woensdag 16 juni in Hedon.

Ben jij een muzikant in opleiding, een rapper, een gepassioneerde solist of gepensioneerde rocker en heb je zin in de ultieme muzikale uitdaging? Kom van die zolder af want het is tijd om overspel te plegen! Na jarenlange succesvolle edities komt de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) in samenwerking met Hedon Zwolle en Strik Beats terug met een nieuwe editie: Zwolle Gaat Vreemd. Schrijf je in door hier te klikken.

De spelregels zijn simpel: Muzikanten/bands melden zich aan en worden via een loting over verschillende bands verdeeld. Met deze nieuwe gelegenheidsband ga je de strijd aan tegen andere bands en speel je verrassende, humoristische en vooral originele coversongs!

Je krijgt de kans om te oefenen met jouw nieuwe band in één van de oefenruimtes in  Strik Beats en Hedon en de covers volgens het thema in te studeren. We letten er wel op dat er niet te veel bandgenoten in dezelfde band terechtkomen, zodat het echte gelegenheidsbands worden, want je gaat tenslotte 'vreemd', op muzikaal gebied. Iedereen is welkom bij deze battle. Hoe diverser de aanmeldingen, hoe verrassender de uitkomst! Wie weet ga jij naar huis met één van de vele mooie prijzen 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina