Over ons

 

Hartelijk dank voor uw bezoek! Gastvrij Zwolle is de vernieuwde pagina van Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ). De pagina wordt continu aangevuld met actuele informatie over onze deelnemers en onze evenementen.

GASTVRIJ ZWOLLE by HESZ

Onze stichting stelt zich ten doel evenementen te organiseren of te ondersteunen om de binnenstad van Zwolle tot een gezellig uitgaanscentrum te maken, waar iedereen welkom is en waar wij u gastvrij ontvangen.

HESZ inspireert, organiseert en faciliteert horecaondernemers die samen willen werken aan of aansluiten bij evenementen die van Zwolle de gaafste stad van Nederland maken!

Zij bestaat sinds 1991 waarbij steeds meer horecaondernemers zich bij onze stichting hebben aangesloten. Zie voor een overzicht van alle deelnemers de link 'deelnemers'. Naast de vaste steeds terugkerende evenementen ontwikkelt de HESZ ook steeds vernieuwende evenementen die passen in de tijd en de steeds wijzigende omstandigheden.

Samenwerking

Verder tracht de stichting een brug te vormen naar de plaatselijk politiek en de organisatoren van andere evenementen welke activiteiten in de binnenstad organiseren. De HESZ doet dit o.a in samenwerking met  Gemeente Zwolle, Zwolle UnlimitedSFZHEDONZwolle FondsIJsselhallen Zwolle en Muziekhandel Reichenbach

Sponsoren

Blij zijn wij met de sponsoren die de HESZ mede mogelijk maken! HeinekenAmstel, Brand, GrolschSligro, Hanos, Bidfood, Zwolle Fonds en de Gemeente Zwolle.

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina