VERLENGD! | Boktober

De maanden oktober, november en december staan in het teken van bokbier!

VERLENGD! | Boktober

Vanwege de lockdown voor de horeca is de Boktober-actie verlengd! Daarom staat nu niet alleen de maand oktober gelijk aan bokbier, maar ook de maanden november en december.

In diverse horecagelegenheden kan je kennismaken met de vele bokbiersoorten en genieten van een bijpassend herfstdiner. Koop daarom nu de Boktober Enveloppe met daarin een plattegrond en een strippenkaart! Op de plattegrond vind je de locaties waar je terecht kan voor jouw favoriete herfstbok. Een strippenkaart kost €20,- en is goed voor 6 biertjes. Dit zijn 5 biertjes van €4,- per stuk plus 1 biertje gratis! Bij de volgende deelnemers kan je terecht voor de strippenkaart:

Café Koos, De Tagrijn, Café de Hetebrij, 't Beugeltje, De Gezelligheid, Hessel's Café, De Kuiperij, 't Kroegje, Jack's Music Bar, De Pul, 't Proeflokaal, Olympia, Club Bommel, Pandje 2.0, Eetcafé Woodies, Hap en Tapkamer, Het Vliegende Paard, Las Rosas, In Den Hoofdwacht, 't Swolsch Café, Davo, De Belgische Keizer*, Sally O' Briens*, De Beurs*, Eetcafé De Kleine*, Café Foyer*, Wijnbar Oak*, Meneer Jan*, Het Refter*, Bistro De Zoete Inval*, Ingeburgerd*, Pampus*, Bistro Bonne Femme*. Bij deze adressen kan je de strippenkaart van 1 oktober t/m 31 december kopen en laten afstempelen. *Hier staan bijpassende gerechten op de menukaart. 

 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina