Duurzame glazen voor een schone stad

Duurzame glazen voor een schone stad

We zijn druk bezig om onze evenementen duurzamer te maken. De drankjes serveren we nu uit duurzame, hardplastic glazen. Met jouw hulp zorgen we samen voor een schone stad en nog duurzamer evenementen! 

Het productieproces van onze nieuwe evenementenbekers is schoner dan die van wegwerpbekers. De hardplastic glazen worden hergebruikt, wat ervoor zorgt dat onze mooie Zwolse binnenstad ook schoner blíjft. De evenementenbeker is ontworpen door Jeroen van Doornik en Ingmar Miedema. 

Hoe werkt de beker? 

Je koopt éénmalig een beker voor één euro en laat die vullen. De beker kun je bij je volgende bestelling inwisselen voor een schone beker. Je krijgt het aankoopbedrag van de beker niet terug. Met de opbrengst help je met een verdere verduurzaming van de evenementen van ZwolleFonds. Je mag aan het einde van de avond de beker mee naar huis nemen voor komende evenementen, maar de organisatie roept je op om de bekers aan het eind van een evenement te doneren aan de organisatie. Daarmee help je om toekomstige evenementen mogelijk te maken.  

Let op: publiek dat nog een carnavalsbeker in bezit heeft, kan die bij het informatiepunt op de Grote Markt omwisselen voor een mooie nieuwe evenementenbeker. 

 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina