Over Gastvrij Zwolle

Een bruisend, gastvrij en levendig centrum. Dat is de doelstelling van Gastvrij Zwolle. Via Horeca Evenementen Stichting Zwolle zetten wij, een groep van circa zestig horecaondernemers, de schouders onder een welkome binnenstad; een binnenstad waar jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aangenaam kan verpozen. We zijn trots op onze stad en dat laten we graag aan je zien!

Via Gastvrij Zwolle organiseren wij jaarrond grote en kleine muzikale en culturele food & beverage events in de binnenstad, voor jou! Beleef de prachtige binnenstad en ontmoet vrienden en bekenden of nieuwe mensen, terwijl je dwaalt door historische straten en neerstrijkt op één van onze vele terrasjes, in één van onze gezellige cafés, of aanschuift in één van de tientallen restaurants die Zwolle rijk is.

De website van Gastvrij Zwolle is ook de plek waar je een overzicht krijgt van het horeca-aanbod in onze mooie Hanzestad. Hier zoek je naar een café of restaurant van je keuze, om een fijn drankje te drinken of om heerlijk te tafelen, lekker te dansen en bij te praten.

We wensen je een smaakvol en gezellig verblijf in onze stad!

 

Samenwerking

Verder tracht de stichting een brug te vormen naar de plaatselijk politiek en de organisatoren van andere evenementen welke activiteiten in de binnenstad organiseren. De HESZ doet dit o.a in samenwerking met  Gemeente Zwolle, Zwolle UnlimitedSFZHEDON, BFO, Zwolse Theaters, Zwolle Fonds, en de IJsselhallen Zwolle 

 

Sponsoren

Blij zijn wij met de sponsoren die de HESZ mede mogelijk maken! GrolschSligro, Hanos, Zwolle Fonds en de Gemeente Zwolle.

 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina