DRAADloos Straatmuzikantenconcours

28 mei 14.00 tot 18.30 uur

DRAADloos Straatmuzikantenconcours

28 mei 14.00 tot 18.30 uur

Straatmuzikanten reizen van terras naar terras en laten live van zich horen. Het zijn akoestische bandjes die strijden om de winnaarsbokaal en een geldprijs van 500 euro. Het publiek bepaalt wie er wint. Ben jij muzikant en wil je meedoen? Scroll dan naar onderen voor de aanmeldlink!

14.00-17.00 uur - op de terrassen in de binnenstad 
18.00 uur - Finale in het Ter Pelkwijkpark.  

Locaties   

Ensemble Gastro & Bar/Café Foyé, Woodies/Swolsch Café, Dublin House, Meneer Jan/Café Koos, café 't Kroegje, Hofvliet Villa, Wijnbar Oak, Café de Gezelligheid, Hostel Bar de Basis, Stadsstrand Blue Bayou, Café 't Beugeltje, Café de Kleine, Ter Pelkwijkpark.

Wat is DRAADloos precies?

Het is gezellig in de binnenstad, met die muzikale miniconcerten op de terrassen. Elk jaar is de finale weer een feestje van bezoekers die achter hun lievelingsmuzikant aan naar Festival Tussenland in het Ter Pelkwijkpark lopen vanaf de Zwolse terrassen. Want daar is de finale en het publiek bepaalt wie er vandoor gaat met de hoofdprijs. Ben jij erbij? DRAADloos wordt georganiseerd door de Zwolse horecastichting HESZ in samenwerking met Festival Tussenland dat in hetzelfde weekeinde wordt gehouden in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. De HESZ wil akoestische bandjes en muzikanten een podium bieden en stimuleren, vooral door te gaan met het maken van muziek op straat. Daarom loven de organiserende horecabedrijven een geldprijs uit van vijfhonderd euro.   

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina