Straatfestival

Vrijdag 25 augustus, binnenstad 

Straatfestival

De grootste reünie van Zwolle komt er weer aan: het Straatfestival op vrijdag 25 augustus! Ruim 25 vol muziek, georganiseerd door de horecaondernemers uit de stad. De perfecte plek om elkaar weer te ontmoeten na de zomervakantie. Lekker praten op de straten en deinen op de pleinen. Ben jij erbij? 

Sinds jaar en dag is het Straatfestival een vaste waarde in de zomer in Zwolle. De hele binnenstad is één groot feest. Samen met tienduizenden andere bezoekers kun je dansen en sjansen, swingen en zingen. Zo'n 25 muziekpodia, groot en klein, worden gevuld met bands en dj's in elke denkbare muziekstijl. Van Nederlandstalig tot rock, van pop tot blues. Pick your choose!  

SCOLL NAAR BENEDEN OM MEER TE LEZEN

Het Straatfestival is hèt zomerfeest van de stad, en trekt bezoekers uit de verre regio, en uit Zwolle zelf, naar het centrum. Cafés en restaurants organiseren eendrachtig een gezellig muziekpodium in hun straat of op hun plein. Tijdens het Straatfestival is ontmoeting met oude en nieuwe bekenden gegarandeerd. Kom je ook een avondje gezellig feesten in de stad? Tot dan!  

Wanneer het bekend is, presenteren we hieronder het programma.  

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina