Kerstival

24 december 16.00-21.00 uur 

Kerstival

24 december 16.00-21.00 uur 

Livemuziek op de laatste dag voor kerst; kom jij na de kerstinkopen ook nog even heerlijk genieten van muziek in circa twintig cafés en restaurants? Want het is weer Kerstival! Laat je verwennen met meerdere optredens per café zonder dat je zelf hoeft te verkassen! We beginnen vroeg, dus je bent bijtijds thuis voor kerstavond!   

Kerstival, dat staat al tientallen jaren garant voor sfeer in de cafés en restaurants van Zwolle. Traditiegetrouw pakt Zwolle een borrel op de laatste dag voordat het Kerstmis wordt. De horeca wordt dan drukbezocht. Ontmoeten en bijkletsen staan bovenaan het favorietenlijstje. Lekker swingen of genieten van een goed stukje muziek horen daar natuurlijk bij! Kom jij ook? Mobiliseer je vrienden en ga muzikaal de kerstvakantie in!  

Scroll naar beneden voor het programma

Kerstival wordt georganiseerd door Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ), waarbij om en nabij de zestig horecabazen zijn aangesloten. Er zijn cafés en restaurants die zelf een band of artiest programmeren en er zijn ook samenwerkende horecabedrijven die met drie, vier of vijf locaties een aantal bands boeken die rouleren langs de gelegenheden. Dat is helemaal makkelijk! Je hoeft niet weg van je favoriete stek om toch meerdere bands te kunnen beluisteren.  

De muziek speelt tussen 16.00 en 21.00 uur. De precieze tijden van de bands vind je op de eigen websites en socialemediakanalen van de deelnemende horecagelegenheden.  

 

Programma

Cafe de Gezelligheid, Het Beugeltje en Lekker Zwols: Duo Van Laanen en Bouke en Jet staan

Cafe De Pul: Raymond Smit

Muziek- en eetcafe Woodies, het Swolsch Cafe, Hessel’s Cafe, Het Proeflokaal, The Referee, Eetcafe de Kleine: Jan Ruiten, Anneke Verstege, Danny Heden, Ashley Fernandes, Leen Ripke, Patrick van Eijk

Cafe de Hete Brij: Roy P-Cat and the V8 Daddies

Las Rosas: Kenneth Valverde

In den Hoofdwacht: DJ Jeff Jive

Belgische Keizer: De Bereboot viert Kerst

De Tagrijn: Seamus and the Horses

Het Kroegje: Smartlappenkoor Vluchten Kan Niet Meer

Cafe Koos:  NTB


 

Partners Gastvrij Zwolle

Deel deze pagina